Kárpát Gyöngye

Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Rózsaopál karkötő 8 mm

Ásvány: Opálok
Cikkszám:
CK-3319

Ár: 6 090 Ft

Készlet: 4 db.

Az ásványgolyók színárnyalatai eltérhetnek a képen látottól, mivel nincs 2 egyforma színárnyalat.

Egyedi tervezés alapján készített kézműves ékszer.

Az ezotériában az opálok a légzésre és légutakra vannak jó hatással, hatnak a félelmekre, a depresszióra, a szorongásokra is. Élénkítik a képzeletet és a kreativitást.

Az opál ásvány különleges képződésű üledékes anyag, kovasavas oldatok lassú megszilárdulása és nem kristályos szerkezete jellemzi őket. Kényes ásvány : hő hatására elveszíti víztartalmát és repedezetté válik, a hozzáadott ( vízfürdő) víz sem segít rajta. A kozmetikumok roncsolják szerkezetét. A színük, különleges színhatásuk egyes típusokat keresetté tettek, mint a tejopál, a rózsaopál, a mézopál és a kékopál. A legdrágább opálok miatt régóta gyártanak hozzájuk hasonlító termékeket a nemesfém ékszeripar részére is, de a közönséges üvegutánzatok is jelen vannak opálként a piacon. 

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A megadott méretek azt jelentik, addig a csuklóméretig  viselhető. Ez a karkötő belső körmérete, nem a hossza!!! Amennyiben  nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

nyugati csillagjegy:  rák, szűz, nyilas, vízöntő, halak

kínai csillagjegy:  bárány, kakas, patkány, tigris, nyúl

elem: víz. levegő

Ezeket is ajánljuk

?>