Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Szállítási díjak

Kedves Új Vásárlóm!

A rendelés leadása után számos folyamat indul el, hogy a csomag sértetlenül és mihamarabb eljusson Önhöz. Aki nem vette át a megrendelt csomagot, nemcsak  semmibe vette  a munkánkat, hanem jelentős költséggel is terhelt minket, hiszen a csomag oda-vissza szállításának költségét nekünk minden esetben ki kellett fizetnünk.  Mivel a felelőtlen és tisztességtelen vásárlók miatt megnövekedett az át nem vett csomagok száma, 2021.november 4-től nem lehet utánvételesen rendelni. Megértését köszönjük.

Amennyiben ez nem megoldható (vagy eddig így vásárolt), kérem hívjon fel és megbeszéljük.  (akár hétvégén is) Privát számról való hívást nem veszek fel!

Kupon akció!!!  részletek:  https://www.valodiasvanyekszer.hu/kupon-akcio

A weboldalon feltüntetett árak tartalmazzák már az ÁFA-t, a rendelés végén megbontva (részösszeg + Áfa=végösszeg) látható.

A rendelésről automatikusan kap e-mailt, (amennyiben helyesen adta meg) amiben az utaláshoz szükséges minden adat szerepel! 

Az adatait kérem ellenőrizze le! (e-mail, telefonszám, cím) 

GLS  -  előreutalással  : 1390.-Ft  (rendelést követően legyen kedves teljesíteni)

                                                                            ( utánvétel:         1995.-Ft  megbeszélést követően)

Magyar Posta:  

  - előreutalással: 1 490.- Ft.   (rendelést követően legyen kedves teljesíteni)

Előre utalás:

Az utalásokat a rendelést követően, de legkésőbb 24 órán belül kérjük teljesíteni. A rengeteg munkafolyamat mellett nem tudunk mindenkit megkérni, emlékeztetni, legyen kedves utalni. 24 óra után a rendelés törlődik. (Az utalás hétvégétől, napszaktól függetlenül szinte azonnal megérkezik) A pénz érkezéséről visszaigazolásként küldjük a számlát. A csomag feladása az  (20.00 óráig beérkezett) utalás beérkezése után másnap (munkanapokon) a szállító cégnek átadásra kerül és a várható kézbesítése a csomagszám segítségével a GLS és a  Magyar Posta csomagkereső oldalán nyomon követhető. A futár minden reggel 8-9 óra között viszi el a csomagokat. 

A vételárat a szállítási költséggel együtt a Color  Maler Hungária Kft cég nevére a   K&H Banknál  vezetett  10403057-50526667-85521004  számú bankszámlaszámára kérjük utalni. 

 

Postai szállítás az Európai országokba lásd ÁSZF

 

?>