Egyedi ásvány- és gyöngyékszerek

Blog

Anya – Lánya karkötők ásványból (ásványkarkötők)

Az egyik nagy kedvenc az „Anya – Lánya” ásványkarkötő. 

Az Anyák és Lányaik közötti kapcsolat, az egyik legszorosabb a világon, melyet az emberek csodálattal néznek és nagy örömmel élik meg. Ez a kötelék kiemelt fontosságú, amit gyönyörű ásványkarkötőkkel még hangsúlyosabbá lehet varázsolni. Ennek a fantasztikus kapcsolatnak a jelképeképpen, napjainkban egyre elterjedtebb az „Anya – Lánya” karkötő viselése, ami a szoros lelki és érzelmi kapcsolatot hűen tükrözi.

Tudnivalók

Az ásványékszereket saját elképzelés, egyedi tervezés alapján állítom össze, különböző ásvány alapanyagokból, nemesacél szerelékkel, hogy a fémérzékenyek is bátran viselhessék. Abban az esetben, ha a kiválasztott ékszert más összeállításban képzeled el, üzenj e-mailben és már készítem is a kedvenc ékszeredet. 

Csuklóméret: a legkényelmesebb viselés érdekében mérd le szorosan a csuklódat egy mérőszalaggal. Nagyon fontos, hogy ne az órát mérd le, mert az eltérő anyag miatt nem azonos a két méret. A megadott méretek azt jelentik, addig a csuklóméretig  viselhető.  Amennyiben  nagyobb "lazaságot" szeretnél, válassz nagyobb karkötőt, vagy egyedi megrendelés esetén jelezd e-mailben. Kérdés esetén állok rendelkezésedre.

?>